sâmbătă, 17 septembrie 2016

Balsam Elseve Ulei extraordinar


Dupa o vara nu prea caniculara, am observat ca varfurile parului meu sunt cam uscate, si se incapataneaza  sa se electrizeze. M-am si mirat pentru ca uscatorul de par nu l-am mai folosit de prin primavara, placa de par sau ondulator nici atat!
Dar mi-am amintit ca in ultimul timp, ultima luna sa zicem am optat pentru o coafura cu bucle care necesita fixare, dat fiind faptul ca parul meu este prea moale si nu ar fi rezistat foarte mult fara.
Si uite asa, am descoperit vinovatul: fixativul de par!! Si avand parul predispus la matreata , aplicam fixativ doar pe varfuri....varfuri care acum sunt destul de uscate.

Un alt factor a fost si faptul ca nu am mai aplicat uleiurile mele de par printre care cel de cocos si jojoba . Chiar se simte o diferenta  si la textura parului meu acum, fata de perioada cand foloseam uleiurile.

Asa ca am ales ca folosesc balsamul L'Oreal Elseve cu ulei extraordinar. Vazusem un video pe youtube si era recomandat de o bloggerita, care era  foarte incantata de el.

L-am cumparat, si l-am pus la treaba. Primul lucru care mi-a placut a fost textura catifelata, fondanta, cu irizatii stralucitoare. Balsamul are culoarea aurului si miroase foarte bine..A flori , a ceva delicat, inca nu imi pot da seama, dar pot spune ca imi place enorm cum miroase!!



Aplic putina cantitate si dau doar pe jumatatea firului de par, insistand la varfuri, il prind intr-un coc si las sa actioneze cam 3-4 minute cat imi continui dusul.

Clatesc ca de obicei si am un par usor de pieptanat. Pe instructiunile balsamului scrie ca se poate folosi si pe scalp, dar imi e frica sa incerc dupa ce am aplicat un ulei in vopseaua de par si mi-a reaparut matreata.(va povestesc in alt articol peripetia).

Ca si gramaj mi se pare ok, are 200 ml, si pentru ca nu tebuie o cantitate mare de produs cu siguranta este spornic. Pretul e undeva la 10 ron in promotie si il gasiti in orice hipermarket!

Cu siguranta voi incerca si uleiul de par din aceiasi gama, mai ales ca miroase la fel de frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!