vineri, 3 aprilie 2015

Cum sa iti faci bucle fara ondulator sau placa

Indiferent ca ai deja parul carliontat sau ca vrei sa iti schimbi complet parul drept, acestea sunt cateva modalitati de infrumusetare a parului tau fara il arzi:
1. Daca ai deja parul ondulat sau cret, foloseste o crema speciala pentru bucle ! O sa iti ajute parul sa isi mentina aranjamentul natural fara sa il incarce si fara sa fie nevoie sa faci altceva decat sa o aplici.
2. Inceara spray-urile pentru par pe baza de apa, care iti ofera stralucire si iti fixeaza coafura. Aceste produse te pot ajuta sa iti aranjezi podoaba capilara dupa forma dorita, intr-un timp foarte scurt.
3. Strange suvitele de par in acele tipuri de bigudiuri numite Flexi Rods. Acestea sunt confectionate dintr-un material moale si sunt destul de flexibile incat sa nu fie dureroase pentru scalpul tau.


4. O alta modalitate de a-ti increti parul este aceea de a-l impleti in codite. Acesta este modul traditional de carliontare, care nu iti afecteaza deloc parul si care iti ofera bucle pe placul tau, in functie de grosimea coditelor.
5. Rasuceste suvitele de par cu degetul ! Imediat dupa ce ti-ai spalat parul, sterge-l cu un prosop si alege suvite pe care le rasucesti pe degete. Prinde suvitele astfel rasucite intr-o esarfa pe care ti-o pui pe cap. Lasa-l asa pentru o ora si apoi da jos esarfa si lasa parul sa se usuce in voie.
6. Un mod de a face niste bucle frumoase in parul tau este acela de a-l pune pe moate. Moatele sunt fasii de material in jurul carora infasori suvitele de par. Legi apoi capetele fasiiilor de material si lasi parul sa se usuce astfel.
7. Foloseste carligele speciale pentru par. Prinde parul umed in carlige si lasa-l sa se usuce. Dupa ce vei scoate carligele vei capata un look retro, natural, foarte la moda in zilele noastre!


Mai jos va las cu cateva videoclipuri de pe Youtube cu diverse metode de ondulare a parului.Enjoy!


Ultima metoda mi se pare cea mai complicata , incercand-o si trebuie sa ai multa rabdare si indemanare sa tii bucla pana o prinzi cu agrafa.

Dar merita incercate, mai ales ca nu iti arzi parul cu nici o sursa de caldura, caci indiferent cata protectie terminca aplicam, tot se deterioreaza parul atunci cand folosim placa sau ondulatorul.

Voi ce metode folositi?

2 comentarii:

  1. A treia varianta am incercat-o acum multi ani si de foarte multe ori.Imi iesea de fiecare data si nu foloseam nimic pentru fixare.Nu stiu daca acum as mai avea atata rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  2. varianta cu soseata e de incercat! faceam si eu ceva asemanator, dar cu ajutorul unei bentite si era mai complicat!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru vizita!Astept parerile voastre despre postarile mele!!