luni, 30 aprilie 2012

Noi creme de zi si de noapte!!


Zilele astea am primit 2 mini creme  de la Nivea

Iata ce promite ea:


"Noua cremă de zi anti-rid NIVEA Q10 plus pentru ten mixt reduce vizibil ridurile și previne apariția altora noi.
Formula neuleioasă și ușoară a gelului-cremă cu extract de Alge:
- Minimizează porii prin formula special dezvoltată pentru tenul mixt
- Luptă eficient impotriva ridurilor, din interior
- Crește cantitatea de Q10 și Creatină proprii pielii
- Previne apariția ridurilor cauzate de razele solare datorită protecției eficiente UVA și a SPF 15
REZULTAT:
Ridurile sunt vizibil reduse iar porii sunt minimizați - pentru un aspect uniform al tenului.

Cum acţionează

ÎNGRIJIRE ÎN ARMONIE CU PIELEA TA
Q10 și Creatina sunt ingrediente active ce se regăsesc în mod natural în piele. Odată cu vârsta, nivelul acestora scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. În timp, aceasta este mai predispusă la apariția ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii.
Gama NIVEA Q10 plus conține coenzima Q10 și Creatină într-o formulă ce luptă împotriva ridurilor - în armonie cu pielea ta."




Gelul crema cu textura usoara si efect de hidratare se absoarbe rapid in piele. Factorul de protectie solara 15 si filtrele UVA protejeaza pielea de imbatranirea provocata de efectele nocive ale radiatiilor solare. Rezultatul este un ten care radiaza sanatate si tinerete. Formula cu coenzima Q10, creatina si extract de alge minimizeaza porii si lupta in mod eficient impotriva ridurilor.

Pret: 45,57 RON (50ml)"

Iata si mini cremele!!



Imi place ce cea de zi are o textura usoara ,se absoarebe repede in piele si ma bucur ca are si SPF,asa ca nu mai stau sa aplic si alta crema .

Revin intr-o postare viitoare cu efectele cremelor!!



sâmbătă, 28 aprilie 2012

Cumpar,cumpar si iar cumpar!!



O,da !!Am o noua pasiune :shopping-ul online!! Si de curand am descoperit un nou site de haine!!Mi-a placut in mod deosebit acest hanorac,si pretul e unul acceptabil,fiind la promotie!!

In plus aici am gasit parfumuri,si multe haine care imi fac cu ochiul!!
Pana acum eram sceptica in ceea ce priveste shopping-ul online,dar vazand ca uneori preturile sunt foarte convenabile,poti returna produsul daca nu-ti vine,sau nu-ti place,am zis sa ma incumet!!
Asa ca profit ca in curand vine ziua sotului si ii voi comanda  camasa aceasta!!

Ma mai gandesc si la alte produse care imi fac cu ochiul!!

Imi place ca produsele arata foarte bine  pe site, cu toate detaliile,si asta conteaza foarte mult la cumparaturile on-line!!

Ce as fi adaugat site-ului ar fi fost o" cabina de proba virtuala"!!Urmarind  o emisiune la tv tot despre vanzarea hainelor pe site-uri,am descoperit acest lucru!!Si parea foarte interesant si real...sa alegi mai multe haine,si sa le probezi!!Sa-ti poti face o idee despre felul cum iti sta!!

In plus,economisesc mult timp cumparand de pe acest site!!Nu mai umblu prin magazine,ma confrunt cu nepasarea unor vanzatoare care nici nu te baga in seama cand doresti sa cumperi ceva!!

Asa ca voi reveni  sa cumpar de pe acest site!!

Voi de pe ce site-uri cumparati haine?


joi, 26 aprilie 2012

Un pumn de pastile!!

Nu de putine ori mi-a fost dat sa aud:"Am racit,iau paracetamol si aspirina si trece"..sau"nu mi-a trecut raceala ,iau antibiotice"!!!!Si toate acestea fara sa mearga la un medic.Si uite asa devenim noi imuni la  medicamente ,organismul nu numai ca se obisnuieste cu ele,dar acestea ii pot face mult rau.

Ce ne costa sa mergem la  medicul de familie la o banala consultatie,gratuita??O sa spuneti ca nu aveti timp,ca la medic e mereu aglomerat,ca va programeaza in zile  in care aveti treaba,si ca e mult mai simplu sa va tratati dupa ureche,dupa sfaturile vecinei,sau colegei de serviciu.

Mai e o categorie de persoane care se cred atotstiutoare si ele nu au nevoie de medici,ca ei iau mereu spaga,ca nu stiu nimic.Fratilor,totusi omul oricat de multe spagi ar lua, a facut si el o facultate,stie si el ceva din moment ce profeseaza.Si nu vreau aici sa le ridic medicilor statuie,dar la o consultatie stiu si ei ce sa faca.Daca depaseste aria lor de cunostinte medicale ,te trimit la un specialist,dar NU MAI LUATI PASTILE DUPA URECHE!!!!
Mai ales celor mici.!!!!!!!!!Ma ingrozesc cand aud ca mamica X a dat antibiotic copilului fara sa mearga la medic.Are idee ea ,oare,cat rau ii face????


“Un studiu efectuat in luna martie a anului 2012 ne spune ca mai mult de jumatate dintre parintii intervievati au administrat medicamente copiilor fara a merge in prealabil la un consult medical si fara a constientiza pe deplin riscurile la care ii supun pe cei mici.
Nu administrati medicamente copiilor fara a merge la un consult medical – acesta este mesajul meu , la care va puteti gandi de fiecare data cand cel mic se imbolnaveste.

miercuri, 25 aprilie 2012

Oferte YVES ROCHER

Iata ultimele oferte Yves Rocher:

Daca comandati de minim 49 ron aveti posibilitatea sa alegeti unul din cele 3 cadouri:geanta de voiaj,crema de zi Inositol vegetal,si un gomaj vegetal!

In plus la o comanda de minim 99 ron ,pe langa unul din cele 3 cadouri mentionate mai sus primiti fardul de pleoape duo!!!
Va tenteaza???Ce spuneti???

luni, 23 aprilie 2012

Paranoia!

Zilele trecute i-am cumparat Dianei tricicleta,ca era asa innebunita ,de nu era iesire afara care sa nu se termine cu 2-3 reprize de urlete dupa trici altora!!

Aseara la culcare,cum ma invadeaza o mie de gandurica de obicei  ,aveam o stare aiurea si nu-mi exlicam de ce!Pana la urma am descifrat misterul:renuntam la carucior!!Da,poate parea ciudat ca un astfel de lucru,banal si normal sa-mi dea asa o stare.

Gandindu-ma bine,motivul era altul:fata  mea creste!! nu mai e acel bebelus mic pe care il plimbam in carut ore intregi,care statea numai in patutul ei si in balansoar!

Mai nou de joi 19 aprilie(zi de notat in calendar),a facut si primii ei pasi singurica,deci acum umbla prin  toata casa,iar eu nu-mi pot lua ochii de la ea !Si tot nu-mi explic :cand a trecut asa repede timpul?Mai ieri ne luptam cu colicii,astazi ne plimbam singurele prin parc!!

Deja imi fac o mie de ganduri ce voi face cand va ajunge adolescenta,cum  sa o educ mai bine sa nu o ia pe cai gresite,sa fiu o mama permisiva,sau una dura???La ce scoala sa o dau,cum va fi cand se va marita si va pleca la casa ei??Ooooo,deja sunt paranoia???????

Ea ,de abia a facut un an si  o luna ,si eu  imi si imaginez scenarii care se vor petrece peste 15-20 ani????

Incerc apoi sa ma linistesc sa reintru in prezent,la jucariile si plimbarile noastre!!

Dar totusi:

Am luat-o eu razna??Sau e normal?


Voi va ganditi la astfel de scenarii??!!

sâmbătă, 21 aprilie 2012

La mare sau la munte cu bebe?

Mare dilema:ce alegem mare sau munte?


De mica mi-a placut sa merg la munte,la mare am fost de vreo 2 ori, dar consider ca daca stai 2-3 zile la plaja deja te plictisesti..ce altceva sa faci?Cand eram mai tanara si fara copil,mai mergea un club,o discoteca in aer liber..dar acum cu bebe ce sa alegem?
Eu as fi optat pentru munte,dar toata lumea imi recomanda sa mergem la mare pentru beneficiile aerosolilor! Si cum sanatatea micutei primeaza acolo vom si merge!Desi , multa lume imi  recomanda sa mergem doar noi doi ,fara copil,ca e greu, ca sigur va face mofturi la schimbare de loc...nu ma lasa inima sa o las acasa!!Pentru ce am facut bebe? Sa o las acasa? Mai ales daca e benefic si pentru ea.. mergem si cu ea.
As mai face o escapada si la munte ..acolo am putea face plimbari in aer liber si mi se pare si aerul mult mai curat decat la mare...unde chiar daca alegi o statiune mai putin aglomerata(excludem Mamaia din start..)tot va fi  destula lume....
Plus ca nu am mai fost demult pe litoralul romanesc si sper sa nu avem surpriza algelor..cum dadea  la tv anii trecuti!!
Desi sigur nu toata plaja va fi acoperita de alge!!

Acum avem alta problema:bagajul!!!

Desigur ca cel al Dianei va fi cel mai mare!!!! Luam aproape toata casa cu noi,boluri,lingurite,jucarii..etc!!
Voi apela cred (si daca mandra va dori sa pape) si la borcanele ,ca sa nu-mi transform chiar toata vacanta in  program de gatit!!

Voi ati mers cu cei mici la mare??Cum s-au comportat?Cei lucruri  considerati indispensabile pentru un copil de 1 an??

miercuri, 18 aprilie 2012

Vichy Normaderm!

Tot am citit prin diverse revista despre minunata crema Normaderm de la Vichy!Avand un ten mixt ,uneori cu pete am fost direct interesata de ce promite aceasta crema.Iata ce am gasit:


"ACTIUNE
Corecteaza cele 6 semne principale ale tenului cu probleme:
  • Imperfectiuni
  • Pori dilatati
  • Luciu
  • Roseata
  • Pete post-acnee
  • Relief neuniform


INGREDIENTE - Asociere puternica intre:

INGREDIENTE DERMATOLOGICE SI EXFOLIANTE
LHA (lipohidroxi acid): Microexfoliant, elimina celulele moarte de la suprafata pielii.
Acid Glicolic: Efect de regenerare profunda a pielii.
Acid salicilic: Efect antiseptic si exfoliant.



INGREDIENTE HRANITOARE SI CALMANTE
Glicerina si uleiuri emoliente: Efect hidratant, ofera pielii o senzatie de confort.

REZULTATE
Pielea este integral transformataincepand cu a 7-a zi
Tenul este curatat
Zi dupa zi, tenul este  vizibil transformat.

A se aplica zilnic. Excelent ca baza de machiaj.
Fara parabeni. Noncomedogenic. Hipoalergenic."

Vine vara si toate ne dorim un ten perfect ,iar ce promite aceasta crema este chiar interesant!! Pe langa faptul ca nu are parabeni,ceea ce mi-a placut foarte mult  este si recipientul igienic..sub forma de spray!


Am profitat de concursul organizat de Special Koko -Mai multe detalii aici ,si daca voi primi aceasta crema voi reveni cu un review!! 

Reduceri SEPHORA!!


 Navigand pe net am gasit si ultimele noutati ale magazinului Sephora!!

Daca ati dat Like pe Facebook beneficiati de 10% reducere in magazine!!Trebuie doar sa descarcati voucherul!!

Iar in luna aprilie la 2 produse cumparate,aveti 25% reducere!!
Interesant nu??

In plus nu uitati de caravana YSL!  Ajung  la Iasi! joi 19 aprilie!!!Sunt curioasa ce surprize pregatesc!!

marți, 17 aprilie 2012

Creme pentru dermatita atopica la bebelusi!



Cand era bebelus baietelul nasilor nostri a avut dermatita atopica.Vorbind destul de mult cu ea pe aceasa tema,si dupa ce a mers la diversi medici iata ce creme i-au fost recomandate!!
Acestea sper sa va ajute si pe voi,cele ce va confruntati cu aceasta problema!!Oricum vizita la medic este obligatorie!!!


Stelatopia crema emolienta-MUSTELA


Exomega crema 200ml
Ducray A-DERMA - Dermatita atopica
 
Avene Trixera crema
Crema emolienta pentru dermatita atopica.
Lipikar Lapte de corp
Tub 200ml - Pentru pielea foarte uscata la copii si adulti.
Emolium Gel-crema pentru spalare 200
 Topialyse Palpebral-Svr
Face parte din gama Topialyse - piele uscata constitutional, dermatita atopica.


Totusi,ce este dermatita atopica??Dand un search pe net iata ce am gasit:
" Dermatita atopică este o afecţiune inflamatorie cronică a tegumenului care este asociată frecvent cu astmul bronşic, rinita alergică sau conjuctivita alergică. Dermatita înseamnă ,,inflamaţia pielii’’, iar atopic face referinţă la bolile genetice. Boala are, deci, o determinare genetică, aşadar, dacă unul dintre părinţi suferă de una dintre bolile enumerate mai sus, este posibil ca bebeluşul dumneavoastră să facă dermatită atopică.
Boala se caracterizează prin prurit foarte puternic (mâncărimea pielii), inflamare, roşeaţă, uscarea pielii, fisurare, descuamare, cruste şi îngroşarea ei. Părţile afectate sunt faţa, braţele (uneori şi palmele sau coatele) şi pielea capului pe care apar cruste de culoarea galbenă. Pielea de la nivelul urechilor este afectată şi ea, iar erupţia predomină pe faţă şi pe frunte. Pielea devine uscată şi îşi pierde din elasticitate.
Boala afectează fiecare copil, însă gradul de severitate diferă de la un copil la altul. Dermatita atopică debutează undeva pe la vârtsa de 6-12 săptămâni, dar 80% din aceste cazuri îşi revin în jurul vârstei de 18 luni. Boala afectează copiii din mediul urban şi tările dezvoltate, este mai frecventă la fetiţe şi nu este contagioasă.
Dermatita atopică este cea mai frecventă boală cutanată la copii, face parte din bolile ereditare nevindecabile, dar care pot fi ameliorate.
Erupţia trebuie să dispară în aproximativ 10 zile. În urma tratamentului, care va fi prescris doar de medicul dermatolog, pielea îşi va căpăta elasticitatea. Recăderile debutează cu piele inflamată, mâncărimi, apar şi primele veziccule umplute cu lichid. Aceste recăderi sunt favorizate de diaree, infecţii dentare sau rinofaringite.
Starea generală a bebeluşului este foarte bună, dar, în această perioadă, copilul trebuie protejat împotriva virusului herpetic, deoarece apar complicaţii în caz de contaminare."
Voi cu ce tratati dermatita atopica la bebelusi????

vineri, 13 aprilie 2012

Bronz sanatos!!!

La moda e mereu pielea bronzata!!!Dar ce alegem :solarul sau bronzul natural?
In fiecare zi suntem bombardati cu informatii despre explozii solare,nivel ridicat de radiatii!!Totusi ,ce alegem??

 In primul rand ,indiferent de modalitatea de bronzare pe care o alegem trebuie sa respectam niste reguli:


1.Inainte de a ne expune la soare, este preferabil sa facem o exfoliere a pielii corpului, pentru a indeparta celulele moarte si pentru ca bronzul obtinut sa reziste cat mai mult timp. Pentru a realiza o exfoliere corecta, scrubul de corp se aplica pe pielea umeda si se foloseste o manusa abraziva sau un burete abraziv cu care se maseaza intregul corp prin miscari circulare in partea superioara si miscari de sus in jos pe partea inferioara, si anume pe picioare, sau putem opta pentru o exfoliere facuta de un profesionist, la un salon de infrumusetare.

2.Secretul unui bronz reusit sta si in hidratarea corporala corecta. Hidratarea pielii inainte de expunerea la soare este si ea un pas important, care nu trebuie neglijat; se poate opta in functie de preferinta si de tipul de piele pentru uleiuri de corp, lapte hidratant (are o consistenta mai grasa) sau lotiuni de corp usoare, care patrund rapid in piele si nu lasa senzatia de piele grasa. Crema se aplica imediat dupa exfolierea pielii.
Pielea fiecaruia este diferita cand vine vorba de expunerea la soare. Unele tipuri de piele, de exemplu cele mate, au o toleranta ridicata la expunerea solara, pe cand altele, mai deschise la culoare, nu se pot expune pe o perioada indelungata la soare.

3.Pe masura ce pielea se obisnuieste cu expunerea la soare, se poate reduce nivelul cremei de protectie utilizate (se incepe cu un ecran de protectie mai mare si se reduce pe masura expunerii repetate la soare).
Crema de protectie solara se poate aplica fie la intervale regulate de 2 ore, fie, daca nu este rezistenta la apa, dupa fiecare baie in mare.


4.Atunci cand conduci, renunti la centura de siguranta pentru ca nu mai sunt pe strada si alte masini? La fel e si in cazul soarelui – ai nevoie de protectie indiferent ca il vezi sau nu. Inainte sa iesi din casa, nu uita sa aplici lotiunea cu factor de protectie solara pe partile corpului pe care le expui.

5.Doar pentru ca scalpul tau este acoperit de par, nu inseamna ca este si protejat. Daca palariile nu sunt tocmai preferatele tale, e bine sa optezi pentru un spray special pentru par, care sa contina, desigur, factor de protectie. Totodata, nu uita de urechi. Trebuie si ele protejate.

6.Buzele sunt partea fetei care se bucura de cea mai mare expunere la soare. Asa ca, daca obisnuiesti sa te dai cu gloss cand mergi la piscina, e ca si cand ai aplica pe corp ulei pentru bebelisi si apoi te-ai expune la soare. Riscul de a te arde este foarte mare, asa ca alege gloss-urile cu factor de protectie de cel putin 20, iar inainte, aplica un balsam de buze protector.


Chiar daca solarele asigura un bronz uniform si rapid,eu nu recomand aceasta metoda!Tot mai multe studii arata ca acest tip de bronz ar fi daunator ,si poate cauza chiar cancer!!

Si soarele ,pe de alta parte nu mai este atat de sanatos ca in urma cu 100 ani,dar eu prefer bronzarea naturala!!!Daca aplici creme de protectie corect,te protejezi destul de bine!!In plus trebuie evitate orele amiezii,atunci cand soarele e cel mai puternic!

Mie personal, imi place crema de protectie solara cu factor 50 de la Avene pentru copii,iar pentru mine aleg cu factor 25,avand tenul mai inchis la culoare!Mai practica mi se pare o crema de fata care are incorporat si factor SPF cum e cea de la Garnier BB Cream!!!

In curand o voi achizitiona si voi face apoi un review despre ea!!

marți, 10 aprilie 2012

Ser pentru par-chiar functioneaza??????

Tot am auzit de serurile minune pentru varfuri despicate ,sau stralucire ,si am cumparat si eu sa vad daca au efect!!
In prima faza am folosit serul de la avon pentru varfuri despicate.


"Hraneste si repara varfurile deteriorate" spune producatorul!! 
Pret 15-20 ron in functie de promotie!!

Ei bine, nu  repara nimic!!! Odata ce varfurile sunt despicate numai sfanta foarfeca le mai repara!!!!

Apoi am zis sa incerc ceva mai scump..in ideea ca e mai bun, si am incercat  Hi Gloss Serum de la Amway!!!
Iata ce promite:



"SATINIQUE Hi Gloss Serum conferă strălucire tuturor tipurilor de păr. Poate fi utilizat înainte sau după coafare, pe părul ud sau uscat. 


• Conţine Sistemul de Infuzie cu Ceramide care penetrează firul părului regenerând structura degradată a acestuia
• Conferă imadiat strălucire tuturor tipurilor de păr, în special părului uscat, coafat des, tocit sau îmbătrânit
• Combinaţia de diferite tipuri de silicon conferă strălucire şi catifelare
• Fiecare fir de păr este protejat, vârfurile despicate devin mai catifelate iar suprafaţa firului de păr este protejată împotriva pierderii lipidelor
• Poate fi utilizat înainte sau după coafare, pe păr umed sau uscat
• Testat anti-alergenic
• pH echilibrat
• Sistemul de Infuzie cu Ceramide conţine ceramide special create, care sunt identice cu cele care se găsesc în păr în mod natural
• Formula delicată nu îngraşă părul. Fără reziduri. Lasă părul catifelat şi uşor de coafat. 
• Risc redus de iritaţii şi alergii.
Aplicaţi înainte sau după coafarea părului, pe păr uscat sau umed. Aplicaţi o picătură sau două în palme şi întindeţi uşor pe păr. Pentru cele mai bune rezultate folosiţi împreună cu Sistemul SATINIQUE (Curăţare, Hidratare, Tratament, Coafare). Suficient de delicat pentru utilizare zilnică."

Pret:60.44 ron


Acesta da o oarecare stalucire a parului dar nu cine stie ce.in plus chiar daca am aplicat doar pe varfuri tot simt ca-mi ingreuneaza parul!! 

Asa ca am decis sa nu mai dau bani pe prostii,ci sa incerc sa am parul sanatos prin alimentatie si masti!!!!

luni, 9 aprilie 2012

Tratament minune!!!

OOOO da!!!!!Sunt foarte fericita!!! Intaritorul meu de unghii da roade!!Desi nimic nu parea sa le mai salveze, intaritorul de la Mavala chiar e bun!!!

Dupa ce unghiile mele erau moi ca foita de ceapa  din cauza pilirii pe vremea cand imi puneam gel,acum incep timid sa-si revina ,si nu am folosit tratamentul decat 2 saptamani pana acum!!
Iata ce spune producatorul despre el:

INTARITOR  MAVALA PENTRU VARFUL UNGHIEI

"Impiedica ruperea si exfolierea varfului unghiei. Produs specific cu rezultate imediate. Atentie: nu atingeti altceva decat varful unghiei! "

Mi se parea putin ciudat ca trebuie sa aplic doar pe varful unghiei si nu pe toata lungimea ei,dar am urmat cu strictete aceasta indicatie!
In plus pe prospect scria ca trebuie aplicat de 2 ori pe saptamana apoi de 2 ori pe luna dupa ce unghiile isi revin!!
Eu am aplicat in fiecare zi caci doream mult sa am unghii tari cat mai repede!!! Acum la 2 saptamani de la folosire mi-am putut face si eu  manichiura,si pentru 3-4 zile am renuntat la intaritor.Oricum voi continua sa ma dau cu el in continuare ,dar mai rar!!

Pretul e in jur de 60 ron si il gasiti doar in farmaciile Sensiblu(mie mi l-au adus pe comanda de la Timisoara,caci in Iasi nu era....banuiesc ca fiind pretul mai piperat nu multe persoane se inghesuie sa-l cumpere).
Are doar 5 ml dar e mai mult ca apa si va tine foarte mult,caci nu se aplica mult.

Intaritorul MAVALA este de acum pe lista mea de produse preferate!!!

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Isterie!!!!!!

Se apropie sarbatorile de Paste si deja toata lumea intra in isteria  curateniei si a cumparaturilor!!!Desi mai este o saptamana,oamenii trebuie sa se aprovizioneze bine!!!Cu asta sunt total de acord!!

Ce ma deranjeaza este atunci cand vezi supermarketurile pline de nu poti arunca un ac fix in Vinerea Mare!!!Pai,fratilor,nu ati avut atata timp inainte sa va aprovizionati???Chiar in ultima zi trebuia sa lasati toate cumparaturile???  Pe cei care lucreaza 22 din 24 ore pe zi ii inteleg,dar chiar toti lucrati asa???

Si vezi mai ales femeile, daca stati sa le urmariti ,cum isi dau  ele coate sa ajunga in fata la casa,sa prinda cozonacul ala mai rumen si mai mare pe care l-au vazut  pe raft!!Totusi suntem in post,macar sa fie si ei putin mai buni,mai ingaduitori,caci pana la urma la asta se rezuma totul,nu  la a avea  numai o masa imbelsugata.
 Multe persoane se arata mari crestini,dornici de fapte marete mai ales in perioada Sarbatorilor Pascale,
dar  inainte au injurat bine in market ,ca i-a  enervat duduia dinaintea lor!!!!

Un alt aspect bine definit cel putin la romani:curatenia!!!!


Pai e musai sa o faci ,daca se poate cu o saptamana inainte de Paste(parca pana atunci nu se tot aduna praf,si o mai faci de vreo 3 ori)!!Daca te intalnesti cu vreo cucoana zilele astea la piata,sau in parc asta e intrebarea cheie:"Ati terminat curatenia??"Daca ii zici ca nici nu te-ai apucat..........vaiiiiiiiii, ramane femeia cu gura cascata"Cum nu v-ati apucat???"
Pai nu,duduie,ca  eu curatenie fac la fiecare 3 zile  ,fie ca vine Pastele ,fie ca e o saptamana obisnuita!!!


Asa ca eu va doresc de pe acum..saptamana linistita si sa incercam sa fim mai buni,macar acum in preajma sarbatorilor!!!!



miercuri, 4 aprilie 2012

Bebe 2!!!!!






Fiecare mamica la un moment dat are momente cand simte ca nu mai poate!!Ei bine  am ajuns si eu in etapa aceea!!!Nu de la colici,sau dinti,pur si simplu de la URLETELE ei!!! Daca ar plange ca un copil normal ar mai fi cum ar fi,dar ea nu ... EA URLA!!!!!Si te mai prinde si intr-o zi proasta(chiar daca ea nu are nici o vina),dar cand vezi ca nimic nu  o multumeste,  iti vine sa-ti iei campii!!

Si multi vor zice :vai lasi copilul sa planga,nu-l iei in brate???Ei bine nu!!!!Cand stiu ca nimic nu o supara si sunt doar mofturi o las sa urle...si in max 5 min se calmeaza!!!!Pai clar ca astea sunt mofturi!!!!!

Nu sunt de acord cu bataia ,,dar sa fii mai severa cu propriul copil cred ca ii prinde bine!!!

Bineinteles ca e o etapa si apoi iar radem.ne iubim,ne jucam...dar pana trece ma umplu de nervi!!Si imi amenint sotul ca al 2 lea bebe ,clar nu-l mai fac!
Toata lumea imi zice:"lasa ca asa zici acum,ca peste 2-3 ani iti schimbi parerea"....Serios????Dar cate nopti nedormite(si imi placea asa mult somnul),cate zile de urlete.....astea cand se recupereaza.????
Asa  ca la binevoitorii care ma indeamna sa-i fac un fratior/surioara ii las  sa vorbeasca in voie..si daca insista le dau o replica de regreta ca au deschis subiectul acesta!!!


Poate sunt egoista,dar doresc sa-i pot oferi fetitei mele tot ce e  mai bun...in limite bineinteles!!!Nu ca altii care la nici 2 ani le dau toate jucariile ,dulciurile si toate mofturile i le fac!!Acel copil pleaca din start cu ideea ca totul i se cuvine...si asa va fi toata viata!!!Nu va reusi sa faca nimic pe cont propriu!!

Voi ati avut momente cand ati simtit ca nu mai puteti??

duminică, 1 aprilie 2012

M-am indragostit!!

Da,clar m-am indragostit irevocabil de vopseaua de par de la AVON!!

Dupa experienta neplacuta cu vopseaua de la Loncolor,de care va povestisem aici!!Am revenit la vopseaua de la AVON!!
 De data asta am ales nuanta saten inchis sa fie mai apropiata nuantei mele naturale!



In primul rand imi place foarte mult ca are acel tratament pre -vopsire,pe care nu l-am intalnit la multe vopsele pana acum,care iti protejeaza parul!

Vopseaua  nu are acel miros intepator de amoniac, desi contine,iar ce mi-a placut cel mai mult a fost tratamentul de dupa vopsire!Mi-a lasat parul atat de moale si matasos,de ziceai ca numai in balsam l-am tinut,nicidecum ca a suferit o vopsire!!

Din partea mea nota 10 pentru aceasta vopsea!!